23 Nisan İlkokulu

WEB https://aksaray23nisanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : İSTİKLAL MAH. 4200 SK. 23 NISAN ILKOKULU BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AKSARAY
VİZYON : Okulumuzu saygın, güvenilir ve tercih edilen bir okul haline getirmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına yürekten bağlı, ilgi ve yeteneklerinin farkında olarak öğrenmeyi öğrenebilen, bilgiye ulaşabilen ve bu bilgiyi kullanabilen, kendine güvenen, özgür düşünen ve düşündüğünü ifade edebilen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın, toplumsal ve evrensel kültür değerlerini benimsemiş, erdemli, dürüst, ahlaklı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 8:20-15:50
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Binamız merkezi sistem ile ısıtılmaktadır. Yakıt türü doğalgazdır.
Servis :
Ulaşım : Çarşı merkezinden Bediüzzaman Bulvarı,Ziraat Caddesi, 4200. Sokak güzergahı izlenerek okulumuza ulaşılabilir. Aksaray Fatih Mahallesi-Çarşı dolmuşları okulumuza 100 mt mesafeden geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :